Aardappelgratin, kaasroomsaus, spinazie, geraspte Kaas, peper en Kabeljauw of Zalm.
30 min op 200° - Voorverwarmde oven.
Kabeljauw, krab, gamba's, kippendijen met roerbakgroenten. Lekker & makkelijk!
+/- 3 min wokken zonder boter of olie.
Kabeljauw, zalm, rivierkreeftenvlees, jumbogarnalen in een Bourgondische marinade met roerbakgroenten.
+/- 5 min wokken, zonder boter of olie.
Kabeljauw, krab, gamba's, kippendijen, zwarte bonen marinade met pasta en roerbakgroenten.
Lekker & makkelijk!.
+/- 3 min wokken, zonder boter of olie.
Kabeljauw, zalm, in een Indonesische marinade met roerbakgroenten.
+/- 5 min wokken, zonder boter of olie.
Kabeljauw, zalm, rivierkreeftenvlees, jumbogarnalen in Hollandsaisesaus met prij en wortel.
30 min op 200° - Voorverwarmde oven.
Licht aangebakken kruidenrand, flinterdun gesneden met een heerlijke sojasaus.
+/- 30 min van te voren uit de koelkast halen.
Pasta Pesto Rosso
25 min, 200° in een voorverwarmde oven.
Noedels Bombay Bali
20 min, 200° in een voorverwarmde oven.
Fusilli met Tuinkruidensaus
3 min wokken, hete pan zonder boter of olie.
Rosevalaardappelen met groenten & Gamba's
20 min, 200° in een voorverwarmde oven.
Witte basis met zalmpuur, mayonaise, ei en tomaat.
Met rode wilde zalm en mayonaise.
Een haps bolletje zalm salade met daarin mayonaise, ei, augurk en een tomaatje.
Met tonijn, rauwkost en mayonaise.
Zon gedroogte tomaatjes, bislook, kappertjes, mayonaise, olijven, etc.
Met vruchtjes, mayonaise en échte kingcrab!
Met mayonaise, ei, augurk en krabchunks.
Rode zalm salade met daarop gerookte paling, gerookte zalm, Hollandse garnalen en rivierkreeftenvlees.
Zure haring met mayonaise en dille.
Mayonaise, rode bieten en zure haring.
Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief!
Er is een fout opgetreden bij het aanmelden voor onze nieuwsbrief. Probeer het later nog eens.
Alle rechten voorbehouden | Vishandel Jonk
Morseweg 48, 1131PL
Volendam, Nederland