Duurzaam gekweekte zalm uit Noorwegen.
Uit de Noordzee gevangen Schol.
Yellowfin Tuna uit de Filipijnen, met de hengel gevangen!
Verse Hollandse/Noorse/Deense Kabeljauw.
Verse Noordzeetong.
Bijvoorbeeld: Grietfilet, Heilbot, Tarbot, Coquilles, Wilde Zeebaars, en nog veel meer.
Alles bij Vishandel Jonk is elke dag vers, u kunt daarom altijd alles invriezen als dat nodig is!
Noorse Zalm, ambachtelijk gerookt in Volendam.
Noorse Zalmmoot, ambachtelijk gerookt in Volendam.
Gerookte Makreel, ambachtelijk gerookt in Monickendam.
Gerookte Palingfilet, ambachtelijk gerookt in Volendam.
Gerookte Sprotfilet, ambachtelijk gerookt in Volendam.
Wij kunnen aan vrijwel alle gerookte vissoorten komen. Mocht u eens trek hebben in iets anders, bel ons 24 uur van te voren op, en wij nemen het voor u mee!
Wij raden aan om uw gerookte vis een half uurtje van te voren uit de koelkast te halen voordat u het eet.
Uitsluitend van verse Kabeljauwfilet!
Uitsluitend van verse Kabeljauwfilet!
Black Tiger gamba's met Piri Piri saus.
Gebakken Mosselen gevangen uit de Franse wateren.
Vers gebakken Scholfilet.
Ambachtelijk gemaakt in Volendam.
Ambachtelijk gemaakt in Volendam.
Lekker voor de kids! (Maar natuurlijk ook voor u zelf).
U kunt alles weer opwarmen in de oven: 10 minuten op 200°C in een voorverwarmde oven.
Aardappelgratin, kaasroomsaus, spinazie, geraspte Kaas, peper en Kabeljauw of Zalm.
30 min op 200° - Voorverwarmde oven.
Kabeljauw, krab, gamba's, kippendijen met roerbakgroenten. Lekker & makkelijk!
+/- 3 min wokken zonder boter of olie.
Kabeljauw, zalm, rivierkreeftenvlees, jumbogarnalen in een Bourgondische marinade met roerbakgroenten.
+/- 5 min wokken, zonder boter of olie.
Kabeljauw, krab, gamba's, kippendijen, zwarte bonen marinade met pasta en roerbakgroenten.
Lekker & makkelijk!.
+/- 3 min wokken, zonder boter of olie.
Kabeljauw, zalm, in een Indonesische marinade met roerbakgroenten.
+/- 5 min wokken, zonder boter of olie.
Kabeljauw, zalm, rivierkreeftenvlees, jumbogarnalen in Hollandsaisesaus met prij en wortel.
30 min op 200° - Voorverwarmde oven.
Licht aangebakken kruidenrand, flinterdun gesneden met een heerlijke sojasaus.
+/- 30 min van te voren uit de koelkast halen.
Pasta Pesto Rosso
25 min, 200° in een voorverwarmde oven.
Noedels Bombay Bali
20 min, 200° in een voorverwarmde oven.
Fusilli met Tuinkruidensaus
3 min wokken, hete pan zonder boter of olie.
Rosevalaardappelen met groenten & Gamba's
20 min, 200° in een voorverwarmde oven.
Alle ovengerechten worden in bakjes meegegeven die in de oven kunnen.
Witte basis met zalmpuur, mayonaise, ei en tomaat.
Met rode wilde zalm en mayonaise.
Een haps bolletje zalm salade met daarin mayonaise, ei, augurk en een tomaatje.
Met tonijn, rauwkost en mayonaise.
Zon gedroogte tomaatjes, bislook, kappertjes, mayonaise, olijven, etc.
Met vruchtjes, mayonaise en échte kingcrab!
Met mayonaise, ei, augurk en krabchunks.
Rode zalm salade met daarop gerookte paling, gerookte zalm, Hollandse garnalen en rivierkreeftenvlees.
Zure haring met mayonaise en dille.
Mayonaise, rode bieten en zure haring.
Alle salades worden in onze eigen keuken vers voor u bereid met eigen recepten.
Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief!
Er is een fout opgetreden bij het aanmelden voor onze nieuwsbrief. Probeer het later nog eens.
Alle rechten voorbehouden | Vishandel Jonk
Morseweg 48, 1131PL
Volendam, Nederland